Bărbat găsit mort într-un pârâu din spatele casei după ce o vecină a venit la Poliție și a reclamat că nu l-a mai văzut pe acesta de câteva zile.

Poliția orașului Siret a fost sesizată marți după amiază de către o localnică de pe strada Iancu Flondor, cu privire la faptul că, din data de 04.10.2021 nu l-a mai văzut pe vecinul său, un bătrân de 72 ani, și este posibil ca acesta să fie dispărut de la domiciliu.

S-a procedat la efectuarea de verificări și investigații la unitățile spitalicești de pe raza orașului Siret, stabilindu-se că persoana dispărută nu a fost internată în ultima perioadă.

Ulterior, polițiștii au procedat la căutarea bărbatului. Ei au depistat că locuința acestuia era închisă cu un lacăt din exterior, ceea ce denotă că acesta nu se află în interiorul locuinței, motiv pentru care s-a procedat la căutarea acestuia în anexele locuinței.

Polițiștii au ajuns pe un teren agricol aflat în prelungirea curții locuinței, teren agricol pe suprafața căruia trece pârâul Ruina.

În albia pârâului a fost identificat cadavrul bătrânului de 72 de ani, la o distanță de aproximativ 10 metri de cărarea care traversează pârâul.

La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost identificate urme de violență.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit în acest caz dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.