Bărbat din Mălini, mort electrocutat în curtea unui cunoscut pe care îl ajuta să toarne beton. Incidentul s-a petrecut marți seară, puțin înainte de ora 22.00.

Polițiștii de la Mălini au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un localnic cu privire la faptul că un bărbat s-a electrocutat în curtea sa.

Apelantul, din comuna Mălini, l-a rugat pe nașul de cununie să îl ajute la turnarea unei fundații de beton. În jur de ora 21.00, nașul s-a deplasat la domiciliul finului cu o autopompă de beton de la o firmă.

Ajutat de fin și de o altă persoană, nașul a folosit autopompa de la firma respectivă pentru a turna circa 10 metri liniari de beton. La un moment dat, brațul pompei a făcut arc electric cu rețeaua de medie tensiune care străbate curtea iar bărbatul care îi ajuta pe naș și pe fin, și care în acel moment manevra brațul pompei, a fost electrocutat.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, care a efectuatîn zadar manevre de resuscitare. În final, medicii au constatat decesul bărbatului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirilor infracțiunilor de ,,nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și ,,uciderea din culpă”.

Cadavrul este depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei.

Cu privire la acest eveniment a fost informat și ITM Suceava.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here