Bătrână în stare deplorabilă, găsită căzută în casă, după ce pompierii au intrat cu forța. S-a întâmplat în municipiul Suceava, vineri.

O bătrână găsită în stare deplorabilă, a fost găsită zăcând în casă după ce o vecină a sunat și a cerut ajutor la 112. Femeia a sezizat că vecina ei de 71 de ani, care locuiește singură și are probleme de sănătate, nu răspunde la ușă și nu a mai văzut-o în ultimele 24 de ore. Bătrâna nu are rude care să locuiască prin apropiere și nu are nimeni grijă de ea.

La fața locului a ajuns un echipaj de la ISU Suceava și un echipaj SMURD. Întrucât ușa de acces în locuință era închisă pe interior, iar din apartament nu răspundea nimeni, s-a procedat la deschiderea ușii de acces cu mecanisme speciale din cadrul logisticii ISU.

Bătrânica a fost găsită La intrarea în dormitorul locuinței, căzută lângă pat, pe burtă, și nu se putea mișca. Ea respira, era conștientă însă foarte slăbită și comunica greu. Pe suprafața corpului celei în cauză nu erau urme de violență. Apartamentul era însă neîngrijit dar nu existau urme de răvășire.

Pacientei i-au fost acordate primele îngrijiri medicale la fața locului, după care bătrâna a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean Suceava pentru continuarea investigațiilor medicale. Vecina a luat legătura telefonic cu nepoata bătrânei, fiind anunțată cu privire la cele întâmplate. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here