Drumul Comunal 25 din Berchișești, afectat de alunecări de teren, a fost redat circulației publice, după refacere și modernizare. Anunțul a fost făcut de primarul comunei, Violeta Țăran.

Este vorba despre porțiunea din apropierea Centrului Cultural „Florin Piersic”, din satul Corlata. Investiția se ridică la 2,1 milioane lei.

Reamintesc că administrația locală din Berchișești a mai depus un proiect complex privind refacerea și modernizarea a altor 12 kilometri de drumuri comunale, care au fost afectate de calamități în ultimii ani.

„Vă anunț cu bucurie că Primăria comunei Berchișești a finalizat lucrările la sectorul afectat de alunecări de teren din Drumul Comunal 25, pe porțiunea din apropierea Centrului Cultural „Florin Piersic” din satul Corlata.

Finanțarea a fost efectuată prin Compania Națională de Investiții, valoarea proiectului fiind de 2,1 milioane de lei.

Prin această investiție, a fost consolidat și stabilizat versantul afectat, fiind stopate alunecările de teren ce s-au produs în zonă în urma inundațiilor devastatoare de anul trecut.

Artera a fost redată circulației publice în aceste zile, fiind astfel eliminate restricțiile existente până acum. Pe această cale, mulțumesc constructorului și tuturor celor implicați în această lucrare, care a fost executată impecabil”, a transmis Violeta Țăran.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here