Femeie găsită moartă într-un pârâu, cu sticla de alcool lângă ea. S-a întâmplat la Dolhești iar descoperirea a fost făcută de o femeie care trecea întâmplător prin zonă.

După ce localnica a sunat la 112, în zona respectivă s-au deplasat polițiștii de la Preutești, însoțiți de către un tehnician criminalist.

A fost identificată persoana de sex feminin, decedată, ca fiind o localnică din sat Dolheștii Mari, com Dolhești, județ Suceava.

Aceasta a fost scoasă de către echipajul SMURD din părâul care desparte satul Valea Bourei, comuna Dolhești de satul Boura, comuna Forăști. Totodată, în imediata apropiere a persoanei decedate a fost găsit un pet de 1,5 litri cu băuturi alcoolice.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că persoana decedată era consumatoare de băuturi alcoolice și a fost văzută de localnici în dimineața zilei de 20 septembrie a.c.

Pe corpul acesteia nu au fost identificate urme de violență.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Dolhești, fiind așteptate rezultatele necropsiei în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a intervenit decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.