Președintele României, Klaus Iohannis, huiduit de peste 1.000 de suceveni, la protestul de duminică din Centru Sucevei, chiar pe discursul unui primar PNL. Alesul local este primarul de Bosanci, Neculai Miron, cel care s-a alăturat protestului și s-a adresat mulțimii.

La un moment dat, acesta a vorbit despre statul eșuat și a declarat că România nu mai este o țară democratică iar liberalismul a murit. Primarul PNL a amintit de declarațiile lui Iohannis despre statul eșuat iar atunci mulțimea a început să strige JOS IOHANNIS.

De remarcat faptul că primarul de Bosanci, care le-a spus oamenilor că se află acolo să lupte pentru drepturi, pentru familiile lor și pentru copiii lor, a purtat mască de protecție pe parcursul protestului și doar când a vorbit în fața oamenilor și-a scos masca.

Neculai Miron a fost singurul dintre cei care au vorbit la scenă deschisă care le-a spus oamenilor că noul coronavirus există și că este periculos și le- a recomandat să respecte măsurile de prevenire ale infecției deși nici el nu este de acord cu vaccinarea anti-COVID.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.