Fiica a sunat la 112 și a cerut ajutor pentru că tatăl o agresa pe mamă dar și pe ea  Incidentul s-a petrecut la Vicovu de Sus, marți după amiază, iar polițiștii au intervenit la fața locului.

Marți,la ora 17:46, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o fată din orașul Vicovu de Sus, cu privire la faptul că, atat ea cât și mama sa au fost agresate de către tatăl ei.

În temeiul sesizării, lucrătorii de poliție aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu s-au deplasat la fața locului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că un localnic din Vicovu de Sus, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a provocat scandal la domiciliu și le-a îmbrâncit pe soția sa și pe fiica sa.

Cele două nu au dorit însă intervenția unui echipaj de Ambulanță la fața locului.

S-a constatat faptul că în cauză există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale, însă soția bărbatului s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Persoanele vătămate nu au dorit să formuleze plângeri prealabile față de bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”.

Polițiștii s-au autosesizat și s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii a două infracţiuni de ”violență în familie”, dosar ce urmează a fi soluționat procedural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.