Persoanele care deservesc activităţi esenţiale şi care au fost programate la vaccinarea împotriva COVID-19, pentru prima doză, vor fi reprogramate.

Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Daniela Băncilă, a declarat că cei programați în intervalul 28 ianuarie – 11 februarie 2021, se reprogramează cu 10 zile mai târziu, în aceleaşi centre de vaccinare, în ordinea programării iniţiale şi la aceeaşi oră.

Astfel, persoanele care se încadrează în categoria menţionată şi care erau programate pentru doza unu de vaccin împotriva COVID-19 în data de 28 ianuarie, se vor prezenta la centrul de vaccinare în data de 8 februarie.

Fac excepţie de la reprogramare persoanele care deservesc activităţi esenţiale, dar care fie au peste 65 de ani, fie sunt regăsite în baza de date a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate ca suferinde de boli cronice.

Noile programări sunt disponibile în conturile deschise pe Platforma naţională de programare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 #ROVACCINARE.

Până miercuri, 27 ianuarie, 14.301 de persoane din județul Suceava s-au vaccinat cu prima doză de vaccin anti-COVID și 1.115 cu doza a doua.

Numai în cursul zilei de 26 ianuarie, 1.276 de suceveni s-au vaccinat împotriva COVID.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.