medicină legală

Bărbat găsit mort pe terasa unui bar, după ce consumase alcool. Descoperirea macabră a fost făcută la Arbore, sâmbătă dimineață.

Poliția orașului Milișăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie din satul Clit, comuna Arbore, despre faptul că a găsit decedat un bărbat în vârstă de 53 ani, în fața magazinului denumit popular ”La Bombă” din satul Clit, comuna Arbore.

Cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat că bărbatul nu avea funcții vitale.

Din primele verificări ale polițiștilor, s-a stabilit faptul că,  în seara zilei de vineri, în jurul orei 21.00, localnicul respectiv s-a deplasat la bar, unde a consumat 300 grame de vodcă și o bere la 500 ml.

La un moment dat, acesta fiind în stare vădită de ebrietate a ieșit în fața barului și s-a așezat pe un scaun de pe terasa barului. Probabil din cauza stării avansate de ebrietate, acesta a adormit și, peste noapte, a căzut de pe scaun, fiind găsit așa la primele ore ale dimineții de sâmbătă.

Din primele investigații, acesta nu a avut conflicte în interiorul barului și nici în afara acestuia cu persoane aflate în zonă.

Bărbatul nu era căsătorit și locuia singur, lucrând ca zilier și fiind asistat la Primăria comunei Arbore, ruda cea mai apropiată a acestuia fiind fratele lui.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.