Bărbat iucis de concubină, cu sălbăticie, chiar de Sfântul Andrei.  Crima s-a petrecut la Moldova Sulița.

Joi seară, polițiștii de la  Pojorâta au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către  un bărbat ca vecinul său, în vârstă  de 67 ani, ar fi fost ucis de concubina sa,

  1. Femeia  de 41 ani locuia împreună cu iubitul ei.

Cercetările în cauză au fost preluate de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cu sprijinul lucrătorilor de poliție judiciară din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că cei doi  aveau o relație  de concubinaj de aproximativ 16 – 17 ani de  zile și erau consumatori înrăiți de alcool, predominant spirt medicinal.

Cadavrul bărbatului a fost găsit  pe un pat, învelit cu o pilotă. Acesta prezenta leziuni la nivelul capului.

Cu ocazia audierii, femeia a  recunoscut fapta comisă, precizând că, în urma unuiș conflict spontan, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, i-a aplicat concubinului o lovitură în zona feței, utilizând un inel metalic al plitei din fontă montată pe soba de teracotăț din încăperea unde locuiau.

Ulterior, întrucât bărbatul a început să se simtă rău, acesta s-a a așezat în pat și a fost nvelit cu o pilotă de către concubină. ără a-i verifica starea de sănătate.

Femeia a fost reținută penteu 24 de ore  în arestul IPJ Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.