Așa cum un focar semineu pe lemne este responsabil pentru crearea unei atmosfere intime într-un living la interior, la fel va fi și încălzitorul de terasă, dar pentru spațiile exterioare. Acesta este perfect pentru cei care au balcoane și vor să le decoreze cu stil, pentru cei care stau la casă și vor să se bucure de o zi liniștită în balansoar, dar mai ales, pentru cei care au restaurante și vor să prelungească activitatea terasei și în nopțile răcoroase. Practic, distracția va continua mai departe, fără să țină cont de vremea de afară!

Meșterii sibieni de la PEFOC ne propun un dispozitiv revoluționar care va transforma radical curtea, grădina sau terasa casei tale, aducând clipe de magie și momente de relaxare totală, alături de familie și prieteni. Încălzitorul de terasă este soluția perfectă indiferent dacă urmează să-ți încălzești terasa exterioară, foișorul din curte, balconul sau terasa restaurantului tău.

Acest sistem termic inedit te va ajuta să profiți de momente speciale în aer liber, îți va asigura confortul termic și farmecul terasei tale indiferent de anotimp. Totuși, înainte de a achiziționa un încălzitor de terasă, trebuie să asculți de sfaturile și informațiile prețioase ale specialiștilor care ne vor ajuta să ne familiarizăm cu un dispozitiv care este folosit din ce în ce mai mult și în locuințele personale, nu doar pe terasele de la restaurant.

Cât de mare este suprafața pe care urmează să o încălzești?

Înainte să te orientezi către un model anume de încălzitor de terasă, trebuie să știi dinainte cât de mare este suprafața care trebuie încălzită. În funcție de mărimea suprafeței, vei alege un sistem de încălzire exterioară care să fie suficient de puternic și să facă față acestei solicitări. Informațiile legate de putere și suprafața încălzită le vei afla din specificațiile produsului sau de la consilierii Pefoc.

De asemenea, în funcție de zona unde vei utiliza încălzitorul (balcon, foișor, terasa din grădină, restaurant, etc) te vei orienta către un anumit tip de încălzitor, care să fie potrivit nevoilor și specificațiilor tale. Indiferent dacă alegi un încălzitor pe gaz, un încălzitor de terasă electric fără cos de fum inox sau un încălzitor de terasă pe lemne, trebuie să fii sigur că acesta va fi capabil să corespundă cerințelor tale.

Particularitățile meteo din zona ta!

Cu toate că la noi în țară, diferențele climatice nu sunt atât de mari, totuși există câteva particularități care diferă de la o zonă la alta: la munte este cu câteva grade mai frig; în zona mării vântul este mai puternic; anumite zone din vest sunt mai ploioase etc. De aceea, înainte să alegi un anumit tip sau model de încălzitor de terasă, trebuie să știi de dinainte, condițiile meteo care predomină în zona ta.

Cât de des vei muta încălzitorul?

Foarte important este să știi și dacă vrei să muți des încălzitorul și cât de ușor se manevrează. De aceea, specialiștii recomandă ca atunci când alegem dimensiunile și modul de funcționare, să avem în vedere și frecvența sau cât de ușor ne va fi atunci când îl vom muta dintr-un loc în altul. În acest caz, încălzitoarele mobile prevăzute cu roți, vor deveni soluția perfectă pentru mobilitatea de care ai nevoie.

Așadar, indiferent dacă te afli în căutarea unui astfel de sistem termic pentru încălzirea terasei, a unui șemineu pe lemne, gaz sau peleți sau poate îți dorești o soba fonta premium, te invităm în magazinul online www.pefoc.ro! Aici vei avea ocazia să intri în legătură cu unii dintre cei mai buni meseriași din domeniul termic, gata să te ajute cu soluții, servicii și produse din stocul propriu sau al partenerilor colaboratori din întreaga țară. Transportul este gratuit pentru produsele voluminoase, iar livrarea este promptă, în maximum 48 ore de la confirmarea comenzii – totul pentru confortul tău caloric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.