Omul de afaceri Dan Ioan Cușnir a demisionat de la șefia Organizației PSD Suceava pentru a-i face loc lui Vasile Râmbu. Cei doi au organizat joi o conferință de presă în care s-a anunțat preluarea șefiei Organizației Municipale a PSD Suceava de către Vasile Râmbu – cel care este un potențial candidat al PSD la Primăria Suceava.

Dan Ioan Cușnir și-a anunțat joi demisia și a spus că este nevoie la PSD Suceava de idei noi și de oameni noi. El și-a oferit sprijinul total pentru Vasile Râmbu, fostul manager al Spitalului Județean Suceava fiind proaspăt înscris în PSD.

Cușnir le-a mulțumit oamenilor cu care a colaborat din 2017, când a preluat șefia organizației, și le-a spus că a prețuit fiecare moment petrecut cu ei, dar este nevoie de schimbare și de idei noi.

Acesta a declarat că la ultimele două runde de alegeri locale s-a constatat că o parte din electoratul PSD a votat pentru Ion Lungu la Primăria Suceava, așa că acest lucru trebuie să se schimbe și să fie propus un candidat nou, venit din afara PSD Suceava – așa cum este Vasile Râmbu.

Cușnir a vorbit de muncă în echipă și de interesul echipei, adică al PSD Suceava.

Vasile Râmbu a declarat că are emoții foarte mari și a spus că este un om al faptelor , mai puțin al vorbelor. A declarat că a vrut să facă la Suceava un institut al inimii și a adăugat că toate obiectivele pe care le-a avut ca manager de spital le-a îndeplinit, dar cu sprijinul consilierilor județeni, al Primăriei și a conducerii CJ Suceava.

Acesta a spus că deocamdată discută despre preluarea funcției de președinte al organizației municipale a PSD Suceava și nu de o candidatură la Primăria Suceava, pentru că are nevoie de validare în cadrul partidului și nu o are la acest moment.

Râmbu a spus glumind că a avut de mult tatonări cu PSD Suceava, ca oamenii care se iubesc, a vorbit despre o logodnă cu acest partid pentru ca acum să se prezinte la starea civilă.

El a spus că vrea să aducă oameni tineri în organizație, că are planuri politice concrete, realizabile și dacă va candidata la funcția de primar al Sucevei va aborda o campanie mai modernă, mai puțin costisitoare pentru că oricum nu îi plac afișele electorale.

Întrebat de reporteri dacă va aplica aceeași formulă de conducere în cadrul organizației de partid ca la Spitalul Județean sau Finanțe, Vasile Râmbu, a spus că, cel mai probabil așa va fi și că cea mai bună metodă de conducere este…dictatura controlată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.