foto din arhivă

Depresia face ravagii, un bărbat s-a spânzurat din cauza bolii. Este vorba despre un localnic din Pârteștii de Sus – comuna Cacica, în vârstă de 58 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare de soție.

Luni, la orele 20:38, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie că fratele său a fost găsit spânzurat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au discutat cu soția persoanei decedate. Femeia a relatat faptul că, în cursul zilei de luni, ea a fost plecată la serviciu, iar în jurul orei 20:15, când a ajuns acasă, l-a găsit pe soțul său spânzurat cu o funie din material sintetic agățată de o grindă, într-o anexă a locuinței.

Ulterior, soția l-a contactat telefonic pe cumnatul său, din aceeași localitate, care s-a deplasat la fața locului și, fiind ajutată de acesta, a tăiat funia cu care era legat soțul.

Ea a relatat că, în urmă cu aproximativ 2-3 ani, soțul său a fost diagnosticat cu ”tulburări depresive,” el fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Câmpuluing Moldovenesc și că suferea mult din cauza bolii.

Cu ocazia cercetării la fața locului, nu au fost identificate urme de violență la nivelul corpului, cu excepția zonei gâtului unde prezenta urme provenite ca urmare a ștrangulării.

Cadavrul a fost preluat şi depus la Morga Spitalului Orăşenesc Gura Humorului, unde urmează a fi efectuată necropsia acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.