Domeniul Sănătății este o prioritate pentru primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron. S-au făcut aici investiții importante domeniul Sănătății, precum ridicarea dispensarului medical din satul Brăiești (investiție de 1,4 milioane lei) iar acum primăria angajează asistenți comunitari care să fie la dispoziția localnicilor.

Gheorghe Fron, primarul comunei Cornu Luncii, ne-a explicat că s-au scos la concurs două posturi de asistent medical în comună pentru că cei 9.000 de localnici au mare nevoie de asistență medicală zi și noapte.

La Cornu Luncii, în prezent, funcționează doar un asistent comunitar și este suprasolicitat.

”Am scos cele două posturi la concursul care se desfășoară chiar în această perioadă deoarece oamenii au nevoie de asistență medicală, de îndrumare, zi și noapte. Cu încă doi asistenți angajați, care să răspundă fiecare de anumite zone, situația s-ar schimba și oamenii ar putea fi îndrumați și ar putea urma mai ușor tratamentele de care au nevoie. Ne trebuie asistenți care să se implice și să răspundă la solicitări atunci când este nevoie de ei”, ne-a declarat primarul comunei Cornu Luncii.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here