Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan anunță că săptămâna viitoare se va semna acordul de mediu pentru A7, pe tronsonul Pașcani – Suceava

El a declarat că a avut miercuri astăzi o discuție pe această temă cu președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Laurențiu – Alexandru Păștinaru, cel care va semna acest acord săptămâna viitoare.

De asemenea, zilele trecute, Șoldan a avut o întâlnire cu  Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, care a transmis că, după semnarea acestui semnarea acestui accord de mediu, va face tot posibilul ca până la finele acestui an să fie scoase la licitație lucrările pentru construcția tronsonului Pașcani – Suceava.

În acest context, deputatul PSD de Suceava a apreciat că Autostrada A7 prinde contur de la o săptămâna la alta și se aproprie tot mai mult de Suceava.

” Pe celelalte loturi se lucrează deja și sperăm ca, cel puțin din a doua jumătate a anului viitor, să se poată circula deja pe primii kilometri din A7.

Nu greșesc când spun că este pentru prima oară când se vede o viziune de ansamblu la Ministerul Transporturilor, când se fac asemenea investiții în infrastructura mare, în autostrăzi, și când avem un ritm accelerat al lucrărilor.

Și asta pentru că PSD a găsit formula perfectă: constructor român  – fonduri europene – ministru PSD al Transporturilor!

În prezent sunt în lucru 750 de kilometri de autostradă și drum expres, cifre care vorbesc de la sine despre reușita formulei mai sus amintite.

Autostrada A7, inclusiv tronsoanele Pașcani – Suceava, Suceava – Siret, va fi dusă la bun sfârșit de Guvernul Ciolacu și de ministrul Sorin Grindeanu.”

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.