Incendiu într-o gospodărie din Stulpicani după ce proprietarul a făcut pomana porcului. Acesta a lăsat un cazan cu apă pe foc și a mers să se culce după ce a sacrificat porcul.

Bărbatul de 49 de ani, din sat Negrileaza, ajutat de cumnatul său, a tăiat porcul. Cei doi au aprins focul pentru încălzirea unui cazan cu apă, în curtea locuinței, în apropierea depozitului de furaje și adăpostului de animale.

După pomana porcului, cumnatul bărbatului a plecat la locuința sa iar proprietarul a intrat în casă și s-a culcat.

La scurt timp însă, el a fost alarmat de vecini că a luat foc depozitul de furaje și grajdul de animale.

La fața locului au intervenit pomnpierii cu 2 autospeciale din cadrul G.I.S. Gura Humorului și 2 autospeciale din cadrul Primăriei comunei Stulpicani, care au localizat și stins incendiul.

În urma incendiului au ars adăpostul de animale și depozitul de furaje din lemn acoperite cu azbociment pe suprafață aproximativ 100 metri pătrați, 1.000 de kilograme de furaje, lemn de foc, valoarea aproximativă a pagubei fiind de 20.000 lei.

Specialiștii din cadrul ISU Suceava – G.I.S. Gura Humorului, au stabilit ca împrejurare determinantă a producerii incendiului: foc deschis în spații deschise.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.