PNL joacă la alegerile locale de anul acesta cartealucian Harșovschi pentru Primăria Suceava. Ion Lungu se retrage din competiție. Anunțul neașteptat (dacă ar fi să luăm în considerare declarații făcute pe bune prin luna decembrie de liferii PNL Suceava, printre care și Gheorghe Flutur) a fost făcut marți, în caddrul unei conferințe de presă derulată pe repede-înainte și anunțată presei cu aproximativ o oră înainte.

Din candidat sprijinit de partid cu srle și trâmbițe, pentru Primăria Suceava, Ion Lungu a devenit personajul de pe tușă, cel puțin în ceea ce privește candidatura la Primăria Suceava, pentru că se vehiculează în PNL ipoteza că acesta va candida pentru un post de parlamentar, pe o poziție eligibilă.

Cert este că reporterii care au reușit totuți să ajungă la conferința de presă susținută la sediul PNL de Gheorghe FLutur, Ion Lungu și Lucian Harșovschi (toțo Doamne, și toți trei, am putea spune), au rămas un pic bulversați de ce au auzit din gura liderului PNL Suceava, care în luna decembrie aproape se jura că partidul îl sprijină pe Ion Lungu, în ceea ce privește candidatura acestuia la un nou mandat pentru fotoliul de primar al Sucevei.

Marți însă, după ce în urmă cu o săptămână au apărut tot felul de mesaje în spațiul public din partea viceprimarului Lucian Harșoveschi, s-a prdus marea schimbare și ștafeta a fost predată, ca să mă exprim în termenii folosiți de cei care au organizat conferința de presă cu pricina, și în loc de Ion Lungu pentru Primăria Suceava, Lucian Harșovschi este aruncat în compeție.

Ca și în decembrie, Gheorghe Flutur declară că PNL joacă o carte câștigătoare!

„Vreau să salut faptul că în continuare va avea activitate intensă politică alături de mine, așa cum și Lucian Harșovschi va trebui să tureze motoarele la maxim și să câștigăm. Pentru că soluția pe care o avem astăzi este să câștigăm, să fie administrație liberală la Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.

Da, poate intenția PNL Suceava este într-adevăr să câștige Primăria Suceava, însă, la acest moment PNL Suceava are o problemă serioasă iar problema este candidatura pesedistului Vasile Râmbu, cel care în sondaje ar sta foarte bine în ceea ce privește intenția de vot a sucevenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.