Bărbat găsit mort în curtea casei după ce s-a întors de la o înmormântare unde i s-a făcut rău. Este vorba despre un bătrân de 70 de ani, din comuna Todirești.

Marți, la ora 15:59, lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești, județ Suceava, au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat din sat Rotunda, oraș Liteni, cu privire la faptul l-a găsit pe bunicul său decedat în curtea locuinței sale din sat Sârghiești, comuna Todirești.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetări. Agenții au stabilit că, marți dimineață, bătrânul de 70 de ani s-a deplasat împreună cu rudele sale la înmormântarea unei femei, pe raza localității Părhăuți, comuna Todirești.

Chiar în timpul procesiunii, bărbatului i s-a făcut rău și a fost condus la locuința de domiciliu, unde și-a revenit inițial.

În jurul orei de 15:30, bătrânul a ieșit din casă pentru a merge într-o anexă gospodărească. El a fost găsit inconștient în curtea casei.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj ambulanțier care a constatat decesul.

Cu ocazia efectuării cercetărilor la fața locului, nu au fost identificate urme de violență pe trupul bătrânului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Suceava și a fost dispusă prin ordonanță efectuarea unei autopsii de către specialiști din cadrul S.J.M.L. Suceava pentru a se stabili cauza decesului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.