Urmărire în trafic, de la Cornu Luncii la Fălticeni, după un șofer care consumase droguri. Acesta a gonit cu polițiștii pe urme și a vrut să dispară pe străzile din Fălticeni.

Marți, la orele 16:15, polițiști de la Mălini, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnalele acustice și sonore ale autospecialei din dotare pentru a opri în trafic o autoutilitară marca Ford care circula pe DN2E, în localitatea Cornu Luncii, județ Suceava.

Deoarece șoferul nu s-a conformat, agenții au pornit în urmărirea acesteia cu semnalele acustice și sonore din dotare.

În municipiul Fălticeni, conducătorul auto a oprit autoutilitara și a încercat să se sustragă. El a fost prins însă de polițiști și încătușat.

Agenții i-au solicitat conducătorului auto să le înmâneze documentele personale cât și ale autoutilitarei.

Bărbatul, cu domiciliul în municipiul Fălticeni, nu avea asupra sa permisul de conducere, totodată constatându-se că vehicul în cauză nu are poliță de asigurare RCA valabilă.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, el a fost testat cu aparatul DrugTest din dotarea Poliției Municipiului Fălticeni, stabilindu-se valoare pozitivă la Amphetamine și Methamphetamine, fapt pentru care  a fost transportat la Spitalul Județean Suceava – unde i s-au prelevate mostre de sânge și probe de urină.

S-a procedat la verificarea în bazele de date ale Poliţiei Române a șoferului fugar, ocazie cu care s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce valabil.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.