Accident cu un mort și trei răniți în stare gravă, duminică noapte, în localitatea Dumbrăveni, județ Suceava.

Patru persoane au rămas încarcerate după ce două autoturisme s-au ciocnit violent în trafic.

Au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Toate cele patru victime au fost găsite în stare de inconștiență.

Din nefericire, una dintre ele a fost declarată decedată, iar pentru altele doua s-au aplicat manevre de resuscitare minute întregi.

Cei trei răniți au fost transportați la spital. Mașinile implicate în accident au fost grav avariate, semn că impactul a fost unul violent.

Persoana decedată este o tânără de 24 de ani, din Verești, pe nume Lavinia Burcă. Aceasta era la volan, când de pe contrasens a intrat în mașina ei alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani

Tânără era căsătorită din luna august iar soțul se afla și el în autoturism și a fost grav rănit.

Printre cei ajunși la spital este și un tanar de 17 ani, adus in stop cardio-respirator cu manevre de resuscitare in curs, politraumatizat, traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi , care a ramas internat pe sectia de ati-neurochirurgie cu prognostic rezervat.

Un tănăr de 24 de ani din același accident, era politraumatizat, cu traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi, care a ramas internat pe sectia de ortopedie

Un alt tânăr, de 21 de ani, era politraumatizat, cu traumatism cranio-cerebral, contuzii pulmonare, multiple fracturi , unele deschise . Acesta a fost dus direct în sala de operație.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.