Oameni în stare de șoc, și durere mare, la Corocăiești, localitatea de unde era tânăra moartă în accidentul de la Bursuceni, de duminică noapte. Mama tinerei de 24 de ani este profund îndurerată, spun rudele femeii.

Lavina Burcă, șoferița decedată, locuia la Corocăiești împreună cu soțul ei – Ionuț. Cei doi s-au căsătorit în luna august a.c. și își doreau un copil.

Oamenii au de spus doar cuvinte de bine de tânără, care era iubită și respectată în localitate. Ei declară că, la momentul accidentului, tânăra mergea spre Dumbrăveni, unde urma să participe la o aniversare.

Nu a mai ajuns însă la petrecere, destinul ei s-a frânt lângă Bursuceni. Un șofer de 21 de ani, pe nume Logofătu Laurențiu Mihai, din Verești, a intrat cu mașina pe contrasens fără să se asigure și a lovit în plin autoturismul condus de Lavinia și în care se mai aflau soțul acesteia și un tânăr de 17 ani.

În urma impactului violent, a rezultat decesul conducătoarei auto şi  rănirea gravă a pasagerilor din mașina ei dar și a șoferului neatent.

La sosirea cadrelor SMURD, toate cele patru persoane implicate în accident erau încarcerate. Tânărul de 17 ani a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitat. El se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă.

Și soțul tinerei de 24 de ani este în stare gravă la spital. Șoferul de 21 de ani s-a ales cu dosar penal. Aceestuia i s-au prelevat la spital probe de sânge pentru efectuarea unor analize toxilogice prin care să se stabilească dacă era băut sau drogat la momentul accidentului.

Între timp, la Corocăiești se fac pregătiri pentru înmormântarea Laviniei Burcă. Dumnezeu să o ierte și să le dea putere apropiaților săi! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.