Bărbat căzut în gol, peste un parapet de protecție, pe malul râului Bistrița. Incidnetul s-a petrecut duminică seară, la Broșteni iar bărbatul  a fost grav rănit.

în jurul orei 21:15, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Broșteni au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 de catre o femeie cu privire la faptul că unchiul său a căzut de pe marginea carosabilului pe malul Râului Bistrița.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat faptul că pe malul stâng al Râului Bistrița, în dreptul Drumului Național 17B din satul Frasin, orașul Broșteni, se află o persoană de sex masculin rănită.

La momentul sosirii echipajului de poliție, la fața locului se afla și un echipaj al ambulanței din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava – Substația Broșteni, care îi acorda îngrijiri medicale bărbatului rănit.

Din cercetări, a reieșit că acesta se deplasa cu bicicleta, când, la un moment dat, s-a oprit dar, cum în zona respectivă parapetul are o înălțime joasă și din cauza întunericului, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut peste parapet pe malul Râului Bistrița, suferind vătămări corporale. Trebuie spus că biciclistul era în stare de ebrietate.

Rănitul a fost transportat la Spitalul Municipiului Vatra Dornei în vederea efectuării de investigații medicale și a stabilirii unui diagnostic.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.