Trei morți, în județ, în urma unor incendii petrecute în doar câteva ore, pe parcursul zilei de luni. Toate cele trei victime au fost găsite carbonizate în propriile case.

Doi bătrâni din municipiul Suceava au murit în apartamentul lor de pe strada Alexandru cel Bun, în urma unui incendiu izbucnit la primele ore ale dimineții de luni.

A fost panică și 16 oameni s-au autoevacuat din bloc, din cauza fumului gros.

După ce au stins incendiul, pompierii i-au găsit pe cei doi soți, de 80 și 84 de ani, carbonizați în dormitor.

Incendiul a pornit de la o veioză care stătea în permamență sub tensiune. Cei doi bătrâni aveau strânse în casă tot felul de deșeuri și flăcările s-au extins rapid.

Cum cei doi au doar rude îndepărtate, primarul Sucevei, după ce a verificat situația la fața locului, a declarat că Primăria va acorda ajutoare pentru înmormântarea celor doi soți și va fi evaluată si situația celorlalte apartamente din bloc, dacă acestea au fost afectate.

Vecinii au declarat că bătrânul de 84 de ani era imobilizat la pat și că cei doi soți nu permiteau să le intre persoane străine în locuință.

Tot luni, în jurul orei 14.00, un incendiu puternic a izbucnit într-o gospodărie din comuna Brodina. Spre locul intervenției s-au deplasat pompierii militari și civili, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Gospodăria se afla într-o zonă greu accesibilă autospecialelor de stingere. Casa de locuit și o anexă ard generalizat. Până la sosirea pompierilor militari, din locuință a fost extrasă o victimă, femeie, care era carbonizată.

Au ars casa și o anexă, corp comun, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Femeia decedată avea vârsta de 66 de ani.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut dintr-o sobă metalică.

Pompierii militari și civili lucrează în continuare pentru lichidarea focarelor ascunse și pentru îndepărtarea elementelor de construcție afectate de foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.