bărbat arsuri
barbat arsuri, foto arhivă

Bărbat din Ostra, mort la un spital din Iași după ce a luat foc de la o sobă, în propria casă. Acesta a suferit arsuri grave pe mare parte din suprafața corpului.

Luni, la ora 14.00, lucrătorii Postului de Poliție Ostra au fost sesizați prin adresă de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași, cu privire la faptul că D.G., din comuna Ostra, județul Suceava, a decedat în dimineața zilei de 19.02.2019,  în Secția Clinică ATI-ARS a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași.

El suferise grave arsuri iar polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili circumstanțele în care bărbatul s-a rănit.

D.G. locuia singur în comuna Ostra și era vecin cu fiul său, care locuiește la aproximativ 50 de metri față de casa lui.

La data de 19.01.2023, în jurul amiezii, D.G. s-a bărbierit după care s-a dat cu alcool sanitar pe față, în apropierea sobei.

Numai că bărbatul a scăpat recipientul din plastic în care se afla alcoolul sanitar pe plita încinsă, acesta s-a aprins iar D.G. a încercat să ia, cu mâna stângă,  recipentul din plastic de pe plită.

În acel moment, i-au luat foc hainele din partea superioară a corpului, respectiv puloverul și cămașa de corp.

Văzând că s-au aprins articolele vestimentare, bărbatul a luat găleata cu apă pe care a aruncat-o asupra sa, peste haine, după care s-a dezbrăcat de hainele arse și a mers să solicite ajutor fiului său.

Fiul bărbatului și  soția sa l-au îmbrăcat pe D. G., care era conștient și cooperant, prezentând mai multe urme de arsură în zona feței, în zona toracică și a membrului superios stâng și l-au transportat cu autoturismul proprietare la Spitalul orășenesc Gura Humorului, după care la Spitalul Județean Sfântul Ioan cel Nou Suceava.

Ulterior, rănitul a fost transferat cu o ambulanță la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași.

La data de 19.02.2023, în jurul orei 03.30, bărbatul a decedat în Secția Clinică ATI-ARS, a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași și s-a  dispus  efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza medico-legală a decesului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.