Două diplome de excelență pentru comuna Cornu Luncii, în cadrul sesiunii ordinare a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, care se desfășoară în perioada 11-14 februarie 2024, la Hotelul Marriott din București.

Localitatea a primit Ordinul de Merit și Trofeul Zetea în semn de recunoaște a bunelor practici aplicate la nivel local pentru susținerea investitorilor dar și pentru promovarea produselor tradiționale românești.

Localitatea a primit și Trofeul DINU SĂRARU pentru asumarea statutului de factor al păcii sociale dar și pentru dezvoltarea politicilor de susținere a familiei.

Reamintim că administrația locală din Cornu Luncii La Cornu Luncii  s-a implicat în mod direct în ultimii ani în susținerea investitorilor și în promovarea produselor tradiționale românești. Aici funcționează „Satului românesc de altădată” și Stâna tradițională „Baciul Norocel” iar Primăria Cornu Luncii organizează anual „Festivalul Produselor Tradiționale”.

Gheorghe Fron, primarul localității, a fost cel care a primit diplomele din partea președintelui Asocației Comunelor din România – Emil Drăghici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.