Investiții majore pentru modernizarea infrastructurii rutiere, la Mitocu Dragomirnei, după demersuri de ani de zile ale administrației locale.

Conform primarului Radu Reziuc, vor fi modernizate inclusiv sectoare de drum din satul Dragomirna, sat care este tranzitat de sute de mașini zilnic, aici aflându-se Mănăstirea Dragomirna, un centru e echitație dar și pensiuni.

Traficul se face  în prezent pe drumuri forestiere, însă acestea for fi asfaltate, tocmai pentru că vorbim despre o zonă turistică și care are nevoie de investiții în infrastructura rutieră astfel încât accesul să fie facil pentru turiști.

S-au făcut demersuri de către Primăria Mitocu Dragomirnei pentru ca  aceste drumuri forestiere să fie transferate din administrarea Consiliului Județean Suceava la Regia Națională a Pădurilor pentru ca apoi să fie transferate către primărie – și astfel să se poată face aceste investiții.

După doi ani de muncă asiduă, manifestată prin adrese, clarificări și insistențe, comunitatea din Mitocu Dragomirnei primește două tronsoane de drum care fac parte din proiectul de asfaltare pe Anghel Saligny, a precizat primarul Radu Reziuc.

„Cu aceste două tronsoane de drum atât de necesare în sfârșit proprietatea comunei Mitocu Dragomirnei putem îmbunătăți infrastructura locală prin depunerea proiectul de asfaltare pe Anghel Saligny.  Prin acest proiect locuitorii comunei vor avea ocazia de a se deplasa în condiții mai bune, iar localitatea are toate șansele de a-și accelera dezvoltarea și prosperitatea.  Mulțumim angajaților Primăriei Mitocu Dragomirnei. Mulțumim pentru răbdare și implicare Ocolului Silvic Pătrăuți, Direcției Silvice Suceava, Gărzii Forestiere Suceava și nu în ultimul rând Consiliului Județean Suceava”, a explicat Radu Reziuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.