Constatăm tot mai des că facem parte dintr-o lume care, cel puțin din punct de vedere tehnologic, a avansat extrem de rapid inclusiv în domeniul soluțiilor de încălzire alternativă, unde, inovația nu contenește să ne surprindă plăcut. Cine ar fi crezut că ne vom putea instala seminee cu foc adevărat, afară, în confortul propriei noastre grădini, terase sau chiar pe un balcon, la bloc!?

Prietenii noștri de la PEFOC, cu cele peste două decenii de experiență în domeniul termicelor neconvenționale din România, ne vor ajuta cu prezentarea a câtorva modele din gama șemineelor de grădină, practice și extrem de spectaculoase.

Așadar, pentru a experimenta seri perfecte de toamnă târzie sau iarnă petrecute la lumina și căldura focului,  cu ajutorul șemineelor speciale de exterior care funcționează pe bază de bioethanol, gaz, GPL sau peleți, te poți bucura de momente inedite, respirând aerul curat de afară.

Șemineele pe gaz sau GPL

Șemineele modulare pe gaz, reprezintă o soluție stilată pentru înfrumusețarea unui spațiu în aer liber. Sunt ideale într-un cadru festiv sau pe terasa unui restaurant, conferind o notă de eleganță în timpul unei petreceri sau în timpul servirii mesei. Sunt disponibile în variante moderne de culoare albă sau neagră, fiind dispuse cu panouri negre și laterale din sticlă. Modelul cu GPL este prevăzut cu spațiu special în partea inferioară cu rol de mascare a buteliei. Avantajele majore ale dispozitivelor sunt constituite din faptul că, în timpul arderii, acestea nu produc zgomot, miros sau fum.

Șemineul de exterior cu bioethanol

Cunoscute și sub denumirea de bioșeminee, acest model de semineu decorativ arde cu flacără adevărată datorită gelului ecologic turnat în rezervorul special. Disponibile într-o paleta diversificată de mărimi, forme și culori, sunt ușor de întreținut și extrem de versatile, putând fi montate inclusiv pe o masă în aer liber sau direct pe iarba din curte. Se bucură de o candoare deosebită, efect generat de arderea ambientală a flăcărilor, dar fără efectele deranjante ale fumului sau ale mirosului.

Pentru cei interesați, bioetanolul este un combustibil 100% ecologic, provenit dintr-o sursă regenerabilă, obținută prin fermentarea componentelor de zahăr și amidon din plante (trestie de zahăr, cereale, porumb, cartofi, lapte, orez, struguri, sfeclă etc). Arderea acestuia este curată și generează vapori de căldură, apă și dioxid de carbon, contribuind astfel și la îmbunătățirea umidității aerului.

Șemineul de exterior pe peleți

Ultima, dar nu și cea din urmă propunere venită din partea specialiștilor Pefoc este reprezentată de un model decorativ perfect funcțional, ce contribuie la crearea unei atmosfere de neuitat atunci când este montat afară. Bucurându-se de posibilitatea ancorării direct în podea, șemineul de exterior Torch, funcționează pe bază de peleți cu diametrul de 6 mm, într-un rezervor cu capacitatea de 5 kg, ce permite arderea continuă vreme de aproximativ 4 ore.

Așadar, dacă te-am convins de beneficiile șemineelor de exterior și ești hotărât să oferi o șansă acestei soluții de încălzire inedite, magazinul online www. pefoc.ro te așteaptă cu o gamă întreagă de produse și accesorii dedicate universului termic: șeminee și sobe pe lemne, focare pe gaz sau modele accesibile de semineu electric pentru apartament!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.