Percheziții efectuate la Suceava, Mitocu Dragomirnei și Ipotești la sedii de firme și la domiciile unor suspecți.

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal organele de cercetare penală din cadrul Poliției Mun. Suceava, Biroul Rutier, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, a polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Suceava și jandarmilor din cadrul I.J.J. Suceava, au pus în executare 9 mandate de percheziție, la domiciliile unor persoane fizice ( suspecți și persoane fără calitate procesuală) și sediile unor societăți comerciale.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost ridicate mai multe înscrisuri, dispozitive electronice și medii de stocare care vor fi examinate în condiții procesuale și vor completa probatoriul administrat în cauză.

Perchezițiile au vizat documentarea activității de autorizare, edificare, recepție, întabulare și vânzare, cu referire la un imobil construit pe raza municipiului Suceava, unde există indicii rezonabile că nu au fost respectate condițiile de avizare impuse de poliția rutieră potrivit legislației incidente și există deficiențe în activitățile ulterioare privind recepția la terminarea lucrărilor și eliberarea unor înscrisuri de către autorități publice cu implicare în domeniul autorizării și controlului calității în construcții.

În cauză se efectueză cercetări de către organele de cercetare penală față de 14 suspecți persoane fizice, sub aspectul comiterii infracțiunilor de: fals intelectual în formă continuată, complicitate la fals intelectual în formă continuară, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals în formă continuată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.