Un minor a furat mașina mamei sale și a intrat cu ea într-o troiță, în timp ce gonea prin sat. Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni iar cascadoriile din trafic au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

Este isprava unui puști de 17 ani, din Mitocu Dragomirnei. Acesta a furat din curtea casei mașina deținută de mama sa și a plecat cu ea la plimbare pe străzile din comuna Mitocu Dragomirnei.

 

Băiatul a luat și un amic de 15 ani cu el, pentru ca plimbarea să fie mai distractivă.

La un moment dat însă, pe fondul vitezei, minorul a scăpat vehiculul de sub control. Mașina a zburat pur și simplu într-o troiță aflată într-un sens giratoriu, pe raza satului Dragomirna.

După cascadoria din trafic, așa cum se poate vedea și în imaginile surprinse de camerele video din localitate, cei doi puști coboară din autoturism, scot plăcuțele cu numerele de înmatriculare după care dau bir cu fugiții.

Asta îân încercarea de a scăpa de polițiști, mașina fiind avariată. POlițiștii i-au identificat însă pe cei doi fugari, luni dimineață iar acum puțtiul de 17 ani este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ”furt în scop de folosință” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.