“Cu Lucian Harsovschi primar am curajul să spun că mai multă diasporă suceveană se va întoarce acasă”, declară liderul PNL Suceava – Gheorghe Flutur.
Președintele PNL Suceava a făcut campanie miercuri în municipiul Suceava unde s-a întâlnit cu alegătorii din zona George Enescu.
Aici, echipa Gheorghe Flutur, candidatul PNL pentru Primăria Suceava, Lucian Harsovschi, primarul Ion Lungu și deputatul Ioan Bălan s-au întâlnit cu sute de alegători.
Gheorghe Flutur le-a cerut sucevenilor să continue în municipiul Suceava cu administrație liberală care a dovedit că este performantă. “Municipiul Suceava a fost primul din Moldova care a schimbat culoarea roșie în alegerile din ultimii 20 de ani. Această schimbare a PSD și venirea PNL a adus dezvoltare. Nu ne duceți înapoi spre administrații pesediste precum Vaslui, Bacău, Botoșani, duceți-ne înainte pe drumul pe care am pornit spre Cluj, Oradea, Brașov, Sibiu. Nu ne întoarceți din drum dragi suceveni”, a transmis Gheorghe Flutur.
El a spus că are nevoie de Lucian Harșovschi în procesul de reindustrializare a Sucevei, are nevoie de Lucian Harșovschi în marele proiect “Suceava la autostrăzi”.
“Cu Lucian Harsovschi am curajul să spun că mai multă diasporă suceveană se va întoarce acasă, la locuri de muncă bine plătite. Lucian Harsovschi e băștinaș, e sucevean, e tânăr, știe administrație publică mai bine decât toți contracandidații la un loc.
Lucian Harsovschi nu are nevoie de stagiatură, are nevoie de votul dumneavoastră duminică și apoi umăr la umăr cu mine pornesc motoarele turnate la maxim pentru dezvoltare”, a decalat liderul PNL Suceava.
Gheorghe Flutur a spus că este optimist cu privire la rezultatul votului din Suceava. “Mă întâlnesc cu foarte mulți oameni și nici nu apuc să întreb că ei știu dorința mea. Dați-mi-l pe Lucian Harșovschi și ei au spus știm, îl vreți pe Lucian. Doamne ajută și gândul cel bun”, a mai spus Gheorghe Flutur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.