Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, a anunțat pe pagina sa de socializare că va renunța la cardul personal și la contul pe care îl are deschis la o bancă austriacă, la fel cum va renunța să își alimenteze mașina la benzinării cu capital austriac.

Anunțul a fost făcut chiar din fața unei sucursale din municipiul a Suceava a băncii boicotate acum și de afaceriști și de oameni simpli din țara noastră.

Radu Reziuc a explicat că printre milioanele de români care vor să vină în țară din străinătate pentru a-și petrecere Sărbătorile de iarnă în familie se numără și cei trei frați ai săi, care trăiesc și muncesc în Germania, și că din cauza votului negativ dat de Austria pentru intrarea României în Spațiul Schengen, frații săi alături de milioane de români, printre care și șoferi de tir,  vor sta ore întregi în vamă pentru a putea ajunge în România.

Edilul spune că nu trebuie să rămânem indiferenți și să dăm o lecție Austriei. În opinia sa, este posibil ca Austria să fi impus României condiții în plus pentru a primi un vot pozitiv și că politicienii români să nu fi vrut să cedeze în fața unor jocuri (vezi video).

„Politicienii sunt câteva sute, noi oamenii de rând suntem milioane multe. Eu sunt unul, toți suntem milioane și nu ar trebui să rămânem indiferenți!

Fraților, ce ar însemna ca milioane de oameni să renunțe la băncile austriece din România sau milioane de oameni să nu alimenteze zilnic la OMV? Nu mai avem stații Peco, nu mai avem bănci?!

Dragilor, țineți la noi, țineți la voi, țineți la România, acum ori niciodată croiește-ți altă soartă!

Nu suntem slugile lor, nu am vrut decât să primim ceea ce ni se cuvine și ceea ce merităm! Voi decideți”, este mesajul transmis de primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.